Over ons


   

   Kiek  Nauw

                                              Fotowerkgroep  IVN  Helmond


Doelstelling van de fotowerkgroep is het maken van foto`s van natuurobjecten in de breedste zin van het woord. Ter ondersteuning van het werk van andere werkgroepen worden fotoseries gemaakt. Ook worden de foto`s gebruikt voor het blad van de afdeling van IVN Helmond, "De Kattestaart". Eén keer per jaar wordt een presentatie op één van de inloopavonden gegeven.


De leden van de fotowerkgroep proberen in hun fotowerk een combinatie te vinden van het kunstzinnige en educatieve voor het vastleggen van natuur en landschap rond Helmond. Maar ook foto`s van andere locaties, waar ook ter wereld zijn welkom. Mits het maar met de natuur te maken heeft.


De fotowerkgroep bestaat uit .. leden, met uiteenlopende fotografische interesses. Daardoor is er binnen de fotogroep een mix van specialisaties: vogels, landschappen, macrofotografie, alle disciplines zijn vertegenwoordigd. De fotografen komen zes keer per jaar bij elkaar. Tijdens de bijeenkomsten wordt er tijd besteed aan het doorspreken van activiteiten,het bespreken van technische aspecten onder leiding van een vakfotograaf en wordt recent werk van de leden vertoond en besproken.


Er zijn verschillende lopende activiteiten, dit zijn de belangrijkste:


  • Beeldmateriaal samenstellen van onze wandelingen
  • Foto's van onze activiteiten, zoals Natuurwerkdag, voor publicitiet
  • Illustraties voor onze website


Een keer per jaar is er een gezamenlijk foto-uitje.Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met de coördinator:

Jan van Bommel 06 54 37 81 73

Of door een mail te sturen naar: info@kieknauw.nl